ΑΡΘΡΑ & Projects

Project:Έγκλημα στην Ξάνθη Vol 4-Βιβλιοπωλείο ‘ΔΥΟ’

Τίτλοι τέλους/Δημιουργία βιβλίου!
“…Και ξεκίνησα να διαβάζω από εκεί που ακούγονταν οι καμπάνες της Μητρόπολης μέχρι εκεί που ο Στάνλεϋ, καθισμένος στα σκαλοπατάκια, βλέπει την Μπλάνς ν’ απομακρύνεται, στηριγμένη στο μπράτσο του γιατρού και στην καλοσύνη των ξένων. Και μετά χτύπησε το κουδούνι. Και στην πόρτα είδα…” Glikeria Basdeki(πρωταγωνιστεί ανύποπτη φονική πένα).

Και είπα δυο ψέματα και τρία μη σου πω για να πιστέψεις άλλον, να φας να πιεις, να παραπλανηθείς. Να σου μιλήσει το χάος, το κινούμενο, όχι απ’ τα άλλα, από εκείνα που δεν αφήνουν το μαχαίρι, σφυρίζουν κάτι ίχνη, κλωτσούν και ένα Βαν Γκόγκ έτσι για το καλό. Για λίγα αποτυπώματα στο μπαλκόνι, στις καρέκλες, στην κρεμάστρα, σε μια γλάστρα, για την Αργυρώ με τα ωραία της, τη Νατάσα με τα νέα της, τα ύποπτα τηλέφωνα, τον Θανάση με τα φονικά κλικ, τον Μαυρουδή με τα εγκληματικά τρικ και τις συνθέσεις τους. Αυτά, λίγη χρυσόσκονη και μια οπτική γωνία. Τυλίξτε τα παρακαλώ, πεσκέσι στα μολύβια τους.
Ευχαριστώ θερμά τo Βιβλιοπωλείο 2, την τελευταία μας στάση σε αυτό το μυστηριώδες ταξίδι, και συγκεκριμένα τον Thanasis Mpla και τον Mavroudes Koutsouras για την “ύποπτη” συμμετοχή τους.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τις μητέρες που συμμετείχαν και μας επέτρεψαν να τις υποπτευθούμε Argiro Giapoutzi και την Νατάσα Γαλαμάτη. Εξαιρετικές ερμηνείες!
Είμαι ευγνώμων.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στα παιδιά που δεν τα παρατούν ποτέ και δέχονται,με περισσή χαρά, την κάθε πρόκληση.
ΥΓ Όπως πάντα, ευχαριστώ τη μητέρα μου για την πολύτιμη βοήθειά της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *