Αρχείο Εκδηλώσεων

Mystery night. Role playing games

Νέα δράση της “Φιλαναγνωσίας”
Μία ακόμη ενδιαφέρουσα δράση με καλεσμένο τον Αλέξανδρο Μυροφορίδη (“Gamecraft”) διοργανώνει το μεσημέρι (12.00) του Σαββάτου 1 Ιουνίου το εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Φιλαναγνωσία”.

Ο προσκεκλημένος ειδικεύεται σε παιχνίδια ρόλων και μυστηρίου πάνω στη δημιουργική γραφή και αυτό ακριβώς θα παρουσιάσει στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ώστε τα παιδιά να εντρυφήσουν σε ένα συγκεκριμένο είδος γραφής -ιδιαίτερα απαιτητικό- με το οποίο θα ακονίσουν το μυαλό τους, προσπαθώντας να βρουν τη λύση του μυστηρίου με κύριο πρωταγωνιστή τη φιλαναγνωσία.


Ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο Μυροφορίδη Gamecraft που μας μετέφερε στον κόσμο του μυστηρίου και ακόνισε το μυαλό μας βάζοντάς μας σ’ένα μαγικό παιχνίδι γρίφων γεμάτο ιστορίες. 
Επιπρόσθετα οφείλω να ευχαριστήσω τους “ιδανικούς” συνεργάτες που δεν είναι άλλοι από ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ για την προσήλωση, το ομαδικό πνεύμα και την ευγένεια.
Δηλώνω περήφανη όπως πάντα.
Είναι μεγάλη η χαρά, όταν συνεργάζεσαι με φίλους!

Ζωντανό παιχνίδι αστυνομικού μυστηρίου “Το επόμενο κεφάλαιο”
Παιχνίδι ρόλων για ομάδα μέχρι 25 παικτών.
Σενάριο: Μια ομάδα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον το διάβασμα. Τα μέλη της ανήκουν σε μία λέσχη ανάγνωσης που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 15 Αυγούστου του 2010 η ομάδα τελειώνει την συνάντηση της αργά το βράδυ και εξέρχεται αμέριμνη στους έρημους δρόμους της πόλης. Ένα αναπάντεχο συμβάν όμως, φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Τι κρύβεται πίσω από την ανακάλυψη που έκαναν; Κινδυνεύουν; Πολλά μυαλά θα λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα από ένα; Θα μπορέσουν να μεταφράσουν σωστά όσα στοιχεία βρίσκουν διάσπαρτα μπροστά τους; Παίξτε τον ρόλο σας στην ομάδα και ξεδιπλώστε το μυστήριο μέσα σε μια νύχτα που δεν θα περάσει καθόλου εύκολα…

Η ομάδα θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της ξεχωριστά, αλλά και την ομαδική της ικανότητα, ώστε να αντεπεξέλθει στην πρόκληση που μοιραία τής παρουσιάζεται. Οι επιλογές της θα αλλάζουν την ροή των εξελίξεων κάθε στιγμή. Οι αποκαλύψεις κρύβουν αναρίθμητες απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται.

Παίξτε τον ρόλο του χαρακτήρα που έχετε σχεδιάσει και προσπαθήστε μαζί με τους υπόλοιπους της ομάδας σας να φτάσετε στην άκρη του νήματος, διασκεδάζοντας και χρησιμοποιώντας ασταμάτητα την φαντασία σας! Θεατρικός αυτοσχεδιασμός, χιούμορ, στρατηγική, επίλυση γρίφων, γνώσεις, όλα μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε. Η απόλυτη “κινηματογραφική” εμπειρία στην οποία καλείστε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *