Αρχείο Εκδηλώσεων

4ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης – Σε μια αυλή ένα παιδί

4 Δημοτικό σχολείο Ξάνθης -Εκδήλωση- Παρουσίαση βιβλίου- Βράβευση- Εκπαιδευτική δράση- sleepover!


Αν όλοι είχαμε την τύχη να συνεργαζόμαστε, κάθε μέρα, με παιδιά, ο κόσμος αυτός θα ήταν σαν πίνακας του Ρενουάρ.

Μια βραδιά δεν είναι ποτέ αρκετή για να χωρέσει όλα όσα έχει κανείς στο μυαλό του, όλα όσα θα ήθελε να πει, όλα όσα θα ήθελε να κάνει, ειδικά όταν συνεργάζεται με τα παιδιά. 
Έπειτα από μια χρονιά, αποχαιρετίσαμε ο ένας τον άλλο με ιστορίες, ποίηση, συγκίνηση, μουσική πίσω από κάθε τοίχο και ένα εις το επανιδείν στα χείλη. Ίσως τα βασικότερα χαρακτηριστικά για να αναπνέει το σπίτι του Μάνου, ίσως έτσι να το φανταζόταν και ο ίδιος.

Εγώ από τη μεριά μου χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης, για την πίστη του σε εμένα (δεύτερη χρονιά) καθώς και για τη στήριξή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και στον διευθυντή μας, που στήριξε κάθε μας προσπάθεια.
Η ευγνωμοσύνη μου και η αγάπη μου ανήκει στους μικρούς δημιουργούς που δίνουν νόημα στη κάθε μας μέρα. Ολοκληρώνοντας, να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Πουσπουρίκα  για την ευκαιρία που μας έδωσε, ακόμη μια φορά, να υλοποιήσουμε τις δράσεις σε αυτό τον χώρο καθώς και για την υποστήριξή του σε κάθε έργο που σχετίζεται με τα παιδιά. 
ΥΓ Να ευχαριστήσω την αδελφή μου για την πολύτιμη βοήθειά της σε κάθε μου δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *