ΑΡΘΡΑ & Projects,  Αρχείο Εκδηλώσεων

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε!

Έχω την πίστη πως όταν ξεκινάς με το να προσφέρεις κάτι με την καρδιά σου, σίγουρα το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι να μεγαλώσεις την καρδιά σου κατά δύο πόντους.
❗️Κάθε Σεπτέμβρη διατηρώ μια παράδοση. Παραδίδω ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα δημιουργικής γραφής, ώστε να δώσω την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν τι κάνει κάποιος σε ένα εργαστήρι σαν και αυτό. Όπως κάθε χρόνο, όσοι συμμετάσχουν σε αυτά τα μαθήματα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση ώστε να κερδίσουν μία από τις δύο(2) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ και να φοιτήσουν στο εργαστήρι μας, εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο.
Αυτή τη χρονιά, για να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές, καθώς και τους γονείς τους, που με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές, αποφάσισα να προσφέρω ακόμη τρεις(3) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στους μαθητές αυτούς που περάσαμε τόσα μαζί! Σύνολο πέντε(5) υποτροφίες, όσες και οι αισθήσεις μας. Ένας συμβολισμός για αυτά που δε θα ήθελα να χάσουμε μέσα σε αυτή τη χρονιά.
Όλα θα τα αντιμετωπίσουμε με προσοχή και υπομονή. 💪
👉Έπειτα από παράκληση μαθητών μου και των γονέων αποφάσισα να προχωρήσω στα δια ζώσης μαθήματα.
Ως προς την διεξαγωγή των μαθημάτων και επειδή πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανονισμούς που ορίζει η κυβέρνηση:
⬆️Θα υπάρξουν τμήματα τα οποία δε θα ξεπερνούν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων (σύμφωνα με τα τετραγωνικά του εργαστηρίου).
⬆️Θα υπάρξουν τμήματα διαδικτυακά όπως για παράδειγμα, η φιλοσοφία όπου ο αριθμός των μαθητών δεν μπορεί να περιοριστεί.
⬆️Θα υπάρξουν διαδικτυακά μαθήματα δημιουργικής γραφής αποκλειστικά
⬆️Θα υπάρξουν τμήματα όπου θα μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν διαδικτυακά το τμήμα τους σε περίπτωση που θέλουν να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και να μην παρευρίσκονται στο χώρο(live streaming).
🤝Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν και να επιλέξουν πως θα ήθελαν να παρακολουθήσουν, τα παιδιά τους, τα μαθήματα.
Η γνώμη της κάθε οικογένειας βαραίνει περισσότερο!
ΥΓ Τα τμήματα των παλαιότερων μαθητών ξεκινούν στις 28 Σεπτέμβρη.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
❗️Ηλικίες: Από 8 έως 18 ετών
❗️Τα τμήματα ενηλίκων ξεκινούν τον Οκτώβρη
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες:25410-67540📞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *