Αρχείο Εκδηλώσεων

Δυο νύχτες παρέα με τον Μάνο

Πολυχώρος Τέχνης και Σκέψης, Οικία Μάνου Χατζιδάκι Σάββατο 18 Μαϊου 2019
Μια κάλπικη λίρα σ’ ένα ρολόι στο καπηλειό
Χάθηκε η “Κάλπικη λίρα” και πήρε μαζί της τη μουσική στο τέλος του διαδρόμου, αν δεν τη βρεις, δεν μπορείς να φύγεις από το κτίριο.


Ξεκινήσαμε δειλά δειλά ν’ ακούμε τις σκάλες• έπειτα αφήσαμε τα βήματα να μιλούν στις διαδρομές μας. Μια μυρωδιά ξύλου πλημμύρισε τις σκέψεις μας κι όλα μαζί καθίσαν γύρω από χαμόγελα παιδιών που τα έχουμε σαν φυλαχτό δεμένα στο παράθυρο. 
Κάπου εκεί ήταν και ο Μάνος. Ανάμεσα σε παιδιά που ακολουθούσαν έναν εξαιρετικό Δάσκαλο (το κεφαλαίο σπανίζει για αυτό και το εναποθέτουμε), τον Δήμο Βιδούρα που τον ευχαριστώ από καρδιάς. Ευχαριστώ επίσης την Άννα Αφεντουλίδου για τις μοναδικές ιδέες της, τη δημιουργικότητά της και την άψογη συνεργασία, καθώς και τον Μιχάλη Πουσπουρίκα που βοηθά ώστε κάθε ιδέα μας να γίνει πραγματικότητα (ως προς τις δράσεις των παιδιών). Επίσης ευχαριστώ την αδελφή μου Κωνσταντίνα Στρώλη που βρίσκεται πάντα στα παρασκήνια και βοηθάει σε όλη την οργάνωση. Επιπλέον ευχαριστώ την Όλγα Θεραπίδου που είναι ο σύνδεσμος σε πολλές δράσεις μου. Δεν ξεχνώ να ευχαριστήσω οπωσδήποτε τις μανούλες που η παραμονή τους, τη νύχτα στο κτίριο, έκανε πιο εύκολο το έργο μας και η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Το μεγαλύτερο μου όμως ευχαριστώ ανήκει στα παιδιά που χωρίς αυτά δεν γίνεται τίποτα και όλα γίνονται για αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *