ΑΡΘΡΑ & Projects,  Αρχείο Εκδηλώσεων

Οικογένεια

Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου, είπαν. Θα είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος είπαν. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως αν ασχοληθείς με αυτό που αγαπάς και κάνεις και τους άλλους να το αγαπήσουν, η κάθε σου μέρα θα είναι μια γιορτή. 
Στα 28 μου έμαθα τι σημαίνει το ανάστημα, πως μεγαλώνει η οικογένεια και επηρεάζει ο ένας τον άλλον. Είδα τη μάνα, τον πατέρα, τ’ αδέλφια μου, ακόμη και τον ανιψιό μου να συνωμοτούν με τους πιο φωτεινούς ανθρώπους σαν συμμορία• μια συμμορία αγάπης! 
Έμαθα από τα παιδιά τι σημαίνει να είσαι πρώτα άνθρωπος, έπειτα εκπαιδευτικός και στο τέλος ιστορικός. Θα ήταν ιεροσυλία να χαλάσει τέτοια ιεραρχία.
Μία ευχή: να γινόμαστε αυτό που κάποιοι αποκαλούν ρεζίλι, γιατί ποτέ δεν τόλμησαν, ν’ αγαπούμε τα φθαρμένα γόνατα, να πέφτουμε, να σηκωνόμαστε, να κάνουμε πίσω για να πάρουμε φόρα, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας, αλλά και να υψώνουμε το ανάστημά μας για τα δικαιώματα άλλων. Να χαμογελούμε στις προκλήσεις και να παρακαλούμε ο δρόμος μας να έχει εμπόδια ώστε να αποκτά αξία κάθε μας προσπάθεια. 
Οπωσδήποτε να μη σταματούμε να μαθαίνουμε.
Αυτά τα έμαθα από μικρούς γίγαντες με τρία μέτρα ανάστημα, που ζουν στο εργαστήρι.
Φίλοι, συνεργάτες, παιδιά, γίγαντες, όπως και να τους αποκαλώ, ανήκουν στην οικογένεια. 
Special thanks στους γονείς των παιδιών που ετοίμασαν και από κάτι για το πάρτυ και στηρίζουν κάθε δράση μας, τους! 
Credits to my mum, dad, brother, sis and nephew for everything=> Support team 

<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *